Javna rasprava o prijedlogu Izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja građevinskog područja gospodarske proizvodne namjene Šišan jug

Općina Ližnjan-Lisignano objavljuje javnu raspravu o prijedlogu Izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja građevinskog područja gospodarske proizvodne namjene Šišan jug.

  1. Javna rasprava o prijedlogu Izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja građevinskog područja gospodarske proizvodne namjene Šišan jug (u daljnjem tekstu: Prijedlog plana) započinje veljače 2023. godine i trajat će 15 dana - do 20. veljače 2023. godine.

Javni uvid održat će se u prostorijama Jedinstvenog upravnog odjela Općine Ližnjan-Lisignano, Krasa 7, 52 204 Ližnjan, radnim danom od 11:00 do 12:30 sati. Prijedlog plana biti će objavljen i na službenim web stranicama Općine Ližnjan-Lisignano (www.liznjan.hr).

  1. Javno izlaganje radi obrazloženja rješenja iz Prijedloga plana održat će se za sve zainteresirane 7. veljače 2023. godine (utorak) s početkom u 12:00 sati u prostoriji vijećnice Općine Ližnjan-Lisignano, Krasa 7, 52 204 Ližnjan.

3. Za vrijeme trajanja javne rasprave o Prijedlogu plana javnopravno tijelo koje je dalo, odnosno trebalo dati zahtjeve za izradu prostornog plana u javnoj raspravi sudjeluje davanjem mišljenja o prihvaćanju zahtjeva, odnosno mišljenja o primjeni posebnog propisa i/ili dokumenta koji je od utjecaja na prostorni plan. Mišljenja na Prijedlog plana potrebno je dostaviti zaključno do 20. veljače 2023. godine. U suprotnom će se smatrati da je mišljenje dano, odnosno da je Prijedlog plana izrađen u skladu s danim zahtjevima, posebnim propisom i/ili dokumentom koji je od utjecaja na iste.

 4.   Ostali sudionici u javnoj raspravi sudjeluju:

  • postavljanjem pitanja tijekom javnog izlaganja na koja usmeno odgovaraju osobe koje vode javno izlaganje,
  • davanjem prijedloga i primjedbi u zapisnik za vrijeme javnog izlaganja, te
  • upućivanjem pisanih prijedloga i primjedbi za vrijeme trajanja javne rasprave, zaključno do 20. veljače 2023. godine, odnosno one koje će biti upućene preporučenom pošiljkom s pečatom pošiljke zaključno s 20. veljače 2023. godine.

Prijedlozi i primjedbe dostavljaju se na adresu: Općina Ližnjan-Lisignano, Krasa 7,

52 204 Ližnjan ili u elektroničkom obliku na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Prijedlozi i primjedbe koji nisu dostavljeni u roku, nisu potpisani imenom i prezimenom podnositelja, ili nisu čitko napisani neće se uzeti u obzir u pripremi Izvješća o javnoj raspravi.

                                                                                                      

Općina Ližnjan

lznjan grb

Adresa:
Krasa 7, 52204 Ližnjan
Tel: 052/578-082
Fax: 052/578-002
Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Radno vrijeme sa strankama:
Ponedjeljak 07:30 - 10:30
Srijeda 13:30 - 16:30
Petak 07:30 - 10:30
Pauza za marendu 10:30 - 11:00


Kontakte jedinstvenog upravnog odjela možete pronaći OVDJE.

Pratite načelnika na Facebooku

Copyright © Općina Ližnjan. Sva prava zadržana.