Načelnik


Marko Ravnić
Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Radno vrijeme sa strankama je srijedom od 14:00 do 16:30, uz prethodnu rezervaciju termina na telefon 052/578-001

Drage mještanke i mještani Općine Ližnjan-Lisignano,
Dragi posjetitelji službenih mrežnih stranica Općine Ližnjan-Lisignano,

Zadovoljstvo mi je pozdraviti Vas u ime Općine Ližnjan-Lisignano putem naše službene mrežne stranice. Općinska mrežna stranica prilagođena je europskim standardima i izrađena sukladno svim zakonskim odredbama. Stranica je kreirana s ciljem da se mještanima, potencijalnim investitorima, ali i svim ostalim posjetiteljima na moderniji i jednostavniji način pruže sve potrebne informacije.

Mrežna stranica je prilagođena svim uređajima, bilo da se radi o pametnim telefonima, tabletima, laptopima ili desktop računalima kao i osobama s invaliditetom. Svi posjetitelji stranice mogu na jednom mjestu, između ostalog, pronaći najznačajnije povijesne, geografske i druge podatke o našoj općini. Na stranicama nastojimo prikazati svakodnevne informacije na zanimljiv i koristan način. Cilj nam je da informiranost i komunikacija između Općinske uprave, sumještana, ali i svih zainteresiranih bude što kvalitetnija i bolja.

U prvom planu je svakako općinska administracija koja uključuje općinskog načelnika, općinske službe kao i općinsko vijeće. Stranica je kreirana tako da sadrži sve informacije, podatke i dokumente vezane za općinsku upravu, te informacije o događajima iz sfere sporta, obrazovanja, kulture, zdravstva, turizma te svim ostalim segmentima i događanjima prisutnim na našem području.

Naravno, samo zajedničkim naporima, uvažavanjem Vaših prijedloga i stavova možemo povećati učinkovitost rada te omogućiti brži razvoj i napredak naše Općine.

Nadam se da će ova stranica omogućiti lakšu i uspješniju komunikaciju između mještana i uprave te Vas ujedno pozivam da nam uputite svoje primjedbe, prijedloge i ideje kako bismo još bolje radili na obostrano zadovoljstvo. Stojimo Vam na raspolaganju.

Vaš načelnik,
Marko Ravnić

Općina Ližnjan

lznjan grb

Adresa:
Krasa 7, 52204 Ližnjan
Tel: 052/578-082
Fax: 052/578-002
Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Radno vrijeme sa strankama:
Ponedjeljak 07:30 - 10:30
Srijeda 13:30 - 16:30
Petak 07:30 - 10:30
Pauza za marendu 10:30 - 11:00


Kontakte jedinstvenog upravnog odjela možete pronaći OVDJE.
Copyright © Općina Ližnjan. Sva prava zadržana.