Javni poziv za dostavu prijedloga za izradu proračuna Općine Ližnjan-Lisignano za 2024. godinu

Uključi se u savjetovanje i sudjeluj u kreiranju proračuna Općine Ližnjan-Lisignano za 2024. godinu

Općina Ližnjan-Lisignano želi u proces stvaranja Proračuna uključiti što veći broj zainteresiranih kako bismo zajedno izradili što kvalitetniji prijedlog proračuna.

U cilju povećanja transparentnosti procesa izrade prijedloga proračuna za 2024. godinu i uključivanja šire javnosti da svojim prijedlozima, mišljenjima i preporukama sudjeluju u kreiranju jednog od najvažnijih dokumenata Općine Ližnjan-Lisignano, pozivamo mještane i ostalu zainteresiranu javnost da dostave svoje prijedloge projekata i programa za koje smatraju da ih je potrebno provesti na području općine Ližnjan-Lisignano.

Prijave se mogu predati putem on-line obrasca savjetovanja datog u nastavku, poštom na adresu Općine Ližnjan-Lisignano, Krasa 7, 52204 Ližnjan ili na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. a zaključno do datuma 15. rujna 2023. godine.

Nakon isteka roka za dostavu prijedloga radni tim i općinske službe će analizirati pristigle prijedloge,  te će se u skladu s financijskim i zakonskim mogućnostima provedbe isti uvrstiti u konačan prijedlog Proračuna Općine Ližnjan-Lisignano za 2024. godinu koji će se uputiti Općinskom vijeću Općine Ližnjan-Lisignano na usvajanje.

Obrazac za sudjelovanje u planiranju i donošenju proračuna

Ime i prezime*
Adresa*
Email *
Predlažem da se u proračun za iduću godinu uvrste sljedeći projekti i/ili programi
Obrazloženje

Slanjem poruke prihvaćate pravila o zaštiti privatnosti i načinu na koji Općina Ližnjan – Lisignano koristi vaše osobne podatke.

Pošalji

Općina Ližnjan

lznjan grb

Adresa:
Krasa 7, 52204 Ližnjan
Tel: 052/578-082
Fax: 052/578-002
Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Radno vrijeme sa strankama:
Ponedjeljak 07:30 - 10:30
Srijeda 13:30 - 16:30
Petak 07:30 - 10:30
Pauza za marendu 10:30 - 11:00


Kontakte jedinstvenog upravnog odjela možete pronaći OVDJE.

Pratite načelnika na Facebooku

Copyright © Općina Ližnjan. Sva prava zadržana.