Obavijest o konstituiranju Savjeta mladih Općine Ližnjan-Lisignano

Nakon što je Općinsko vijeće Općine Ližnjan-Lisignano, temeljem Odluke o osnivanju Savjeta mladih Općine Ližnjan-Lisignano, na sjednici održanoj 29. ožujka 2023. godine izabralo članove i zamjenike članova Savjeta mladih Općine Ližnjan, u utorak 11. travnja održana je konstituirajuća sjednica Savjeta mladih Općine Ližnjan-Lisignano na kojoj je za predsjednicu izabrana Macan Donatela, a za zamjenika predsjednice Dorić Marko.

Ostali članovi i zamjenici članova Savjeta mladih Općine Ližnjan-Lisignano su: Antelli Raul, Kreis Toni, Ukota Anna (članovi); Perković Tina, Meden Maja, Kaić Martina, Balde Dino, Trifunov-Petra-Mila (zamjenici članova).

Savjet mladih Općine Ližnjan-Lisignano je savjetodavno tijelo Općine Ližnjan-Lisignano koje promiče i zagovara prava, potrebe i interese mladih u cilju njihovog sudjelovanja u odlučivanju o upravljanju javnim poslovima od interesa i značaja za mlade, aktivno uključivanje mladih u javni život te informiranje i savjetovanje mladih Općine Ližnjan-Lisignano.

Načelnik Marko Ravnić i predsjednik Općinskog vijeća Općine Ližnjan-Lisignano Saša Škrinjar, koji su nazočili konstituirajućoj sjednici, čestitali su svim izabranim članovima i zamjenicima članova, te im poželjeli puno sreće i uspjeha u njihovom daljnjem radu.

Prilozi za preuzimanje:
Download this file (Obavijest-o-konstituiranju.pdf)Obavijest-o-konstituiranju.pdf

Općina Ližnjan

lznjan grb

Adresa:
Krasa 7, 52204 Ližnjan
Tel: 052/578-082
Fax: 052/578-002
Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Radno vrijeme sa strankama:
Ponedjeljak 07:30 - 10:30
Srijeda 13:30 - 16:30
Petak 07:30 - 10:30
Pauza za marendu 10:30 - 11:00


Kontakte jedinstvenog upravnog odjela možete pronaći OVDJE.

Pratite načelnika na Facebooku

Copyright © Općina Ližnjan. Sva prava zadržana.