Načelnik općine Ližnjan primio učenicu koja je svih osam razreda završila s odličnim uspjehom

IMG 3839

Općinski načelnik općine Ližnjan-Lisignano, danas je u općinskoj vijećnici održao prijem i podjelu nagrade za učenicu osmog razreda Miu Radulović koja je svih osam razreda osnovnoškolskog obrazovanja završila s odličnim uspjehom sa prosjekom 5,0. Odličan uspjeh tijekom cijelog osnovnoškolskog obrazovanja ma području općine Ližnjan-Lisignano ove školske godine 2021/2022 postigla je jedino Mia Radulović iz Ližnjana učenica Osnovne škole dr. Mate Demarina.
Načelnik općine Marko Ravnić čestitao je učenici, njenim nastavnicima, profesorima i obitelji na postignutom izvrsnom rezultatu, te je izrazio nadu da će i daljnje školovanje proteći uspješno. Također obećao je daljnju potporu općine najboljima kao budućim pokretačima razvoja društva i izrazio je zadovoljstvo što je nakon dužeg vremena ponovno uvedena praksa nagrađivanja najboljih osnovaca.
Mia se zahvalila na ovom priznanju i nagradi Općine Ližnjan-Lisignano, te je u razgovoru s načelnikom priznala kako joj je matematika najdraži predmet. Mia je upisala opću gimnaziju Pula te je izrazila zadovoljstvo što je imala priliku nazočiti prijemu.
Načelnik općine Ližnjan-Lisignano Marko Ravnić dodijelio je Miji Radulović priznanje najbolja učenica za postignut uspjeh 5,0 tijekom osnovnoškolskog obrazovanja i prigodnu nagradu za dosadašnji uspjeh i kao poticaj u daljnjem školovanju. Općina Ližnjan-Lisignano nastaviti će nagrađivati uspješne učenike kako bi se time dodatno istaknulo koliko je bitan i vrijedan njihov trud i želja za uspjehom.

Općina Ližnjan

lznjan grb

Adresa:
Krasa 7, 52204 Ližnjan
Tel: 052/578-082
Fax: 052/578-002
Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Radno vrijeme sa strankama:
Ponedjeljak 07:30 - 10:30
Srijeda 13:30 - 16:30
Petak 07:30 - 10:30
Pauza za marendu 10:30 - 11:00


Kontakte jedinstvenog upravnog odjela možete pronaći OVDJE.

Pratite načelnika na Facebooku

Copyright © Općina Ližnjan. Sva prava zadržana.