Završen projekt obnove zgrade vrtića Bubamara Ližnjan

PROJEKT
ZAVRŠEN PROJEKT OBNOVE ZGRADE VRTIĆA BUBAMARA LIŽNJAN - prema Programu ulaganja u zajednicu Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije
KORISNIK: DJEČJI VRTIĆI BUBAMARA - SCUOLE DELL' INFANZIA COCCINELLA

KRATKI OPIS PROJEKTA:
Cilj projekta je poboljšanje kvalitete usluge boravka djece u vrtiću Bubamara u Općini Ližnjan. Ciljne skupine su obitelji i samohrani roditelji s djecom kao krajnjim korisnicima, te lokalna zajednica Općine Ližnjan – područja visoke zastupljenosti pripadnika talijanske nacionalne zajednice, jednako tako velikim dijelom korisnika.

Ostvareni rezultati projekta obnove zgrade su:
  • obnovljena i opremljena površina od ukupno 75m2 a odnosi se na stolarske, elektro, parketarske radove, sanitarne popravke i zamjenu oštećenog ili dotrajalog inventara (parketarski radovi obuhvaćaju ukupnu površinu od 75m2, a ostali radovi i popravci odnose se na zahvate u istom navedenom prostoru) odrađeno u 2019. godini.
  • Dodatno je sanitarnim popravcima zahvaćena površina od cca 3m2. Ugradnja sigurnosnog sustava zgrade te demontaža stare kuhinje i montaža nove kuhinje – odrađeno u 2020. godini.
Ciljna skupina projekta:
Obnovom zgrade vrtića (ostvareni rezultati) izravnu korist će imati djeca predškolske dobi Općine Ližnjan u sklopu definiranih programa predškolskog odgoja i obrazovanja Dječjih vrtića „Bubamara“. Ostvarenim rezultatima poboljšana je kvaliteta boravka djece u vrtiću tijekom cijele godine. Projekt je doprinio poboljšanju situacije krajnjih korisnika obzirom da je provedba projekta omogućila ugodniji odnosno kvalitetniji boravak djece sa područje Općine Ližnjan. Obitelji s djecom nakon provedbe projekta bit će zadovoljniji poboljšanim odgojno-obrazovnim uvjetima što će posredno utjecati na smanjenje potrebe roditelja za upisivanje djece u područne vrtiće većih gradskih sredina. Projektom se poboljšala kvaliteta života stanovnika u Općini Ližnjan.

Postotak financiranja od strane Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije je 58,89% - 16.051,21 kn na ukupni iznos troškova 27.256,25 kn. 
Ukupna vrijednost projekta iznosi 44.393,75 kune.
Ukupni prihvatljivi troškovi projekta iznose 27.256,25 kuna.

Projekt sufinancira Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije putem Programa ulaganja u zajednicu Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije.
Razdoblje provedbe projekta je od 01. siječnja 2019. godine do 30. ožujka 2020. godine.

 

Općina Ližnjan

lznjan grb

Adresa:
Krasa 7, 52204 Ližnjan
Tel: 052/578-082
Fax: 052/578-002
Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Radno vrijeme sa strankama:
Ponedjeljak 07:30 - 10:30
Srijeda 13:30 - 16:30
Petak 07:30 - 10:30
Pauza za marendu 10:30 - 11:00


Kontakte jedinstvenog upravnog odjela možete pronaći OVDJE.

Pratite načelnika na Facebooku

Copyright © Općina Ližnjan. Sva prava zadržana.