Vrtić mojih snova - Dječja Visualia u Šišanu

U Dječjim vrtićima „Bubamara“ Ližnjan – Područnom odjeljenju Šišan nedavno je upriličen poseban program u znaku svjetla i svjetlosti – Visualia.

U dvorištu svoga vrtića djeca su uživala u igri na svjetlećim interaktivnim igračkama udruge Sonitus iz Pule. Tom su prigodom bili  postavljeni svjetleći tobogan, glazbene kutije, bicikli koji pedalirajući „tjeraju“ svjetlost, a glavni dio druženja odnosio se 3D mapping pod nazivom „Vrtić mojih snova“

Projekt je nastao u suradnji s roditeljima polaznika vrtića, odnosno obitelji Bolković, a Marko Bolković glavna je osoba zadužena za Visualiu. Djeci je bilo ponuđeno da na predlošku na kojem je bila skica južnog pročelja vrtića „oslikaju“ fasadu drvenim bojicama. Nakon što su djeca obojila svoje predloške, vrijedne ruke ekipe udruge Sonitusa crteže su obradila računalom, a Sale Undertoon ukrasio je svaki crtež prigodnom novogodišnjom animacijom (prezentacija je bila planirana prije Božića, ali zbog vremenskih neprilika nije mogla biti održana). Desetominutna animacija oduševila je sve prisutne roditelje i djecu koja su ponosno i oduševljeno gledala svoje „velike“ crteže projicirane na pročelje vrtića.

Sve pohvale ekipi iz Sonitusa, obitelji  Bolković kao i djeci i njihovim odgojiteljima.

Općina Ližnjan

lznjan grb

Adresa:
Krasa 7, 52204 Ližnjan
Tel: 052/578-082
Fax: 052/578-002
Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Radno vrijeme sa strankama:
Ponedjeljak 07:30 - 10:30
Srijeda 13:30 - 16:30
Petak 07:30 - 10:30
Pauza za marendu 10:30 - 11:00


Kontakte jedinstvenog upravnog odjela možete pronaći OVDJE.

Pratite načelnika na Facebooku

Copyright © Općina Ližnjan. Sva prava zadržana.