Doprinos razvoju tržišta rada Istarske županije putem EU projekata

Vijeće tržište rada Istarske županije, u čijem radu sudjeluje i HGK – Županijska komora Pula, organizira prezentaciju "Doprinos razvoju tržišta rada Istarske županije putem EU projekata", koja će se održati u srijedu, 15. svibnja, u 10 sati, u ŽK Pula, na adrwsi Carrarina 5.

Tom će se prilikom predstaviti EU projekti usmjereni na tržište rada Istarske županije, u sklopu obilježavanja manifestacije Dani otvorenih vrata EU projekata.

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoj civilnoga društva predstavlja tri projekta – D'Basket, SOS i Resilient, dok će Pučko otvoreno učilište Labin predstaviti projekt ILUS. Diopter –  otvoreno učilište Pula predstavlja projekt Istarska mreža znanja, dok će predstavnici Grada Labina govoriti o projektu Karijerno usmjeravanje nezaposlenih mladih i osnovnoškolaca s područja Labinštine. Pulski Fakultet ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković" predstavlja projekt Atlas te projekt Provedba HKO na razini visokog obrazovanja.
Predstavit će se i projekt REI II (Raising Employment in Istria) čiji je nositelj Istarska županija, a jedan od partnera ŽK Pula. 

Događanje je namijenjeno svima koji žele saznati više o navedenim projektima i mogućnostima sudjelovanja u aktivnostima pojedinih projekata. 

Interes za sudjelovanje potvrđuje se ispunjavanjem online prijave.

Općina Ližnjan

lznjan grb

Adresa:
Krasa 7, 52204 Ližnjan
Tel: 052/578-082
Fax: 052/578-002
Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Radno vrijeme sa strankama:
Ponedjeljak 07:30 - 10:30
Srijeda 13:30 - 16:30
Petak 07:30 - 10:30
Pauza za marendu 10:30 - 11:00


Kontakte jedinstvenog upravnog odjela možete pronaći OVDJE.

Pratite načelnika na Facebooku

Copyright © Općina Ližnjan. Sva prava zadržana.