Uređena i nadopunjena prometna regulacija u naselju Jadreški

Završeni su radovi na uređenju i dopuni prometne regulacije za naselje Jadreški – zamijenjeni su stari i dotrajali znakovi, nadopunjeni su novi znakovi ograničenja i zabrane te su označena i parkirna mjesta.

Prometnom regulacijom pokušat će se spriječiti velike brzine koje se učestale kroz naselje, smanjit će se brzina na 40 km/h pa sve do 20 km/h kroz pojedine ulice naselja. Kroz izradu projekta prometne regulacije bili su uključeni svi mještani naselja Jadreški kao i Mjesni odbor Jadreški, dopisom koji je bio na oglasnoj ploči i zalijepljen kroz cijelo naselje.

Nakon nešto više od mjesec dana, pristiglo je nekoliko prijedloga od strane samih mještana, ponajviše za nekontrolirano parkiranje u samom naselju kao i za veliku  brzinu. Općina je prihvatila 90% pristiglih prijedloga i dala samom projektantu da uvrsti u projekt. Kroz novu prometnu regulaciju također se uključilo više znakova upozorenja i obavijesti kao i dodatna ogledala i zabrana parkiranja u pojedinim ulicama i na samoj placi u Jadreškima.

U budućnosti će Općina i Mjesni odbor više surađivati s MUP-om i prometnom policijom kako bi se poštivala nova prometna regulacija.
Općina Ližnjan

lznjan grb

Adresa:
Krasa 7, 52204 Ližnjan
Tel: 052/578-082
Fax: 052/578-002
Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Radno vrijeme sa strankama:
Ponedjeljak 07:30 - 10:30
Srijeda 13:30 - 16:30
Petak 07:30 - 10:30
Pauza za marendu 10:30 - 11:00


Kontakte jedinstvenog upravnog odjela možete pronaći OVDJE.

Pratite načelnika na Facebooku

Copyright © Općina Ližnjan. Sva prava zadržana.