Vlastiti pogon Općine Ližnjan-Lisignano započeo s radom

Nakon što je Općinsko vijeće Općine Ližnjan-Lisignano izglasalo Odluku o osnivanju vlastitog pogona Općine Ližnjan-Lisignano, isti je prošli tjedan započeo sa svojim radom.

U vlastitom pogonu po provedenom javnom natječaju zaposleno je troje komunalnih djelatnika koji su između ostalog zaduženi za košnju i održavanje javnih površina, groblja i plaža. Također, nabavljeni su novi strojevi i oprema potrebna za održavanje. Za funkcioniranje vlastitog pogona u proračunu je predviđen iznos od 560 tisuća kuna.

Zbog potreba provedbe svih mjera nabave opreme kao i provedbe natječaja za zapošljavanje bilo je potrebno određeno vrijeme da bi vlastiti pogon započeo sa svim svojim aktivnostima. Ovim putem se zahvaljujem mještanima na strpljenju te će sve naše javne površine u najkraćem mogućem roku biti uređene i pokošene od strane djelatnika vlastitog pogona. Vjerujem da će se vlastiti pogon pokazati kao pun pogodak i da će se to u narednim godinama jasno vidjeti i na terenu uz očekivano širenja djelatnosti vlastitog pogona., kazao je načelnik Marko Ravnić.
 

Općina Ližnjan

lznjan grb

Adresa:
Krasa 7, 52204 Ližnjan
Tel: 052/578-082
Fax: 052/578-002
Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Radno vrijeme sa strankama:
Ponedjeljak 07:30 - 10:30
Srijeda 13:30 - 16:30
Petak 07:30 - 10:30
Pauza za marendu 10:30 - 11:00


Kontakte jedinstvenog upravnog odjela možete pronaći OVDJE.

Pratite načelnika na Facebooku

Copyright © Općina Ližnjan. Sva prava zadržana.