Poziv na predstavljanje Strategije LAGUR-a Istarska batana

LAGUR Istarska batana započela je s ciklusom predstavljanja Lokalne razvojne strategije u ribarstvu LAGUR-a Istarska batana i plana objave natječaja uz konkretne primjere projekata po gradovima i općinama članovima LAGUR-a.

Predstavljanje navedene Strategije održat će se u Općinskoj sali u Ližnjanu, u srijedu 22.11.2017., s početkom u 16.00 sati.

Prezentacija je namijenjena ribarima, organizacijama civilnog društva, obrazovnim ustanovama, gospodarskim subjektima u području ribarstva, turizma i ugostiteljstva te javnom sektoru. Kroz natječaje korisnicima će biti raspoloživo 11 milijuna kuna bespovratnih sredstava za razvoj projekata koji promoviraju ribarstvo, ribarsku tradiciju, konzumaciju ribe, očuvanje morskog okoliša, udruživanje, edukaciju i razvoj vještina, razvoj novih proizvoda i usluga i sl.

Lokalna akcijska grupa u ribarstvu (LAGUR) Istarska batana
 je poseban oblik lokalne inicijative u ribarstvu specijalizirane za područje ribarstva, prerade ribe i marikulture s ciljem preuzimanja uloge nositelja gospodarskog razvoja ribarstva na lokalnom području kroz doprinos stvaranju, održavanju i poboljšanju radnih mjesta u ribarstvu i doprinos zaštiti i dodavanju vrijednosti ribljim proizvodima.

Obuhvaća ribarstveno područje južne Istre, i to područje sljedećih jedinica lokalne samouprave: gradove Rovinj i Vodnjan, te općine Bale, Barban, Fažana, Kanfanar, Ližnjan, Marčana, Medulin i Svetvinčenat, a partnerstvo je predstavnika gospodarskog sektora ribarstva, civilnog i javnog sektora navedenih područja.
Prilozi za preuzimanje:
Download this file (Poziv, 22.11.2017., Ližnjan.pdf)Poziv_LAGUR

Općina Ližnjan

lznjan grb

Adresa:
Krasa 7, 52204 Ližnjan
Tel: 052/578-082
Fax: 052/578-002
Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Radno vrijeme sa strankama:
Ponedjeljak 07:30 - 10:30
Srijeda 13:30 - 16:30
Petak 07:30 - 10:30
Pauza za marendu 10:30 - 11:00


Kontakte jedinstvenog upravnog odjela možete pronaći OVDJE.

Pratite načelnika na Facebooku

Copyright © Općina Ližnjan. Sva prava zadržana.