Načelnik


Marko Ravnić
Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Radno vrijeme sa strankama je srijedom od 14:00 do 16:30, uz prethodnu rezervaciju termina na telefon 052/578-001

Drage mještanke i mještani Općine Ližnjan,
Dragi posjetitelji službenih web stranica Općine Ližnjan,

Zadovoljstvo mi je pozdraviti Vas u ime Općine Ližnjan putem naše nove službene internetske stranice. Izradom nove stranice svim zainteresiranim posjetiteljima bit će dostupne osnovne informacije o Općini Ližnjan, povijesti nastanka općine, svakom pojedinom naselju, kao i gospodarstvu, kulturi, turizmu, sportu, školstvu te svim ostalim segmentima i događanjima prisutnim na našem području. Pokušali smo prikazati svakodnevne informacije na zanimljiv i koristan način. Cilj nam je da informiranost i komunikacija između Općinske uprave, sumještana, ali i svih zainteresiranih bude što kvalitetnija i bolja.

U periodu od prijevremenih izbora, održanih 20. ožujka 2016., do danas uložili smo maksimalan trud da općinu pokrenemo s mrtve točke, da stanemo na kraj s podjelama te se okrenemo EU fondovima i realizaciji zacrtanih projekta. Dokazali smo da se Općina Ližnjan može brže, kvalitetnije i učinkovitije razvijati. No, tu ne namjeravamo stati. Općina Ližnjan ima još uvijek ogroman potencijal, ali da se taj potencijal i realizira treba još puno mukotrpnog rada i zasukavanja rukava. Uvjeren smo da smo na pravom putu da to i ostvarimo.

Naravno, samo zajedničkim naporima, uvažavanjem Vaših prijedloga i stavova možemo povećati učinkovitost rada Općinske uprave te omogućiti brži razvoj i napredak naše Općine.

Vjerujem da će ova stranica kvalitetnije i potpunije informirati mještane o samom radu Općinske uprave, o planovima i projektima, ali biti i poticaj, inspiracija i mogućnost  aktivnog sudjelovanja mještana i Vas posjetitelja u radu lokalne samouprave, prijedlozima, kritikama, pitanjima, komentarima i mogućim rješenjima.


Vaš načelnik,
Marko Ravnić

Općina Ližnjan

lznjan grb

Adresa: Krasa 7, 52204 Ližnjan
Tel: 052/578-082
Fax: 052/578-002
Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Radno vrijeme sa strankama:
Ponedjeljak 07:30 - 10:30
Srijeda 13:30 - 16:30
Petak 07:30 - 10:30
Pauza za marendu 10:30 - 11:00


Kontakte jedinstvenog upravnog odjela možete pronaći OVDJE.