Objavljen FLAG-natječaj za dodjelu potpore projektima u okviru Mjere 1.2.1. Povećanje svijesti o važnosti konzumacije ribe i ribljih proizvoda među lokalnim stanovništvom i turistima iz Lokalne razvojne strategije u ribarstvu 2014.-2020. FLAG-a „Istarska

Na mrežnim stranicama FLAG-a „Istarska batana“ objavljen FLAG-natječaj za dodjelu potpore projektima u okviru Mjere 1.2.1. Povećanje svijesti o važnosti konzumacije ribe i ribljih proizvoda među lokalnim stanovništvom i turistima iz Lokalne razvojne strategije u ribarstvu 2014.-2020. FLAG-a „Istarska batana“.

Predmet FLAG-natječaja je dodjela javne potpore za provedbu Mjere 1.2.1. u okviru odobrene LRSR FLAG-a Istarska batana s ciljem povećanja svijesti o važnosti konzumacije ribe i ribljih proizvoda među lokalnim stanovništvom i turistima za nositelje projekata koji imaju sjedište ili imaju podružnicu s pravnom osobnošću unutar ribarstvenog područja FLAG-a Istarska batana, točnije: gradova Rovinj i Vodnjan te općina Medulin, Ližnjan, Fažana, Bale, Svetvinčenat, Barban, Kanfanar i Marčana, za provedbu aktivnosti kojima je svrha širenje informacija i povećanje svijesti o važnosti pravilne prehrane koja uključuje redovito konzumiranje ribe od najranije dobi, što znači da će aktivnosti prije svega biti usmjerene na djecu u vrtićima, te osnovnim i srednjim školama na području FLAG-a.

Nositelji projekta mogu biti isključivo odgojno-obrazovne ustanove, jedinice lokalne samouprave, FLAG Istarska batana, te ostale organizacije civilnog društva.

FLAG-natječaj otvoren je za podnošenje prijava projekata od dana 1. srpnja 2019.g., a završava zaključno s 1. kolovozom 2019. godine.

Više informacija na:

Općina Ližnjan

lznjan grb

Adresa: Krasa 7, 52204 Ližnjan
Tel: 052/578-082
Fax: 052/578-002
Mail: opcinaliznjan@liznjan.hr

Radno vrijeme sa strankama:
Ponedjeljak 07:30-10:30
Srijeda 11:00-16:30
Petak 07:30-10:30
Pauza za marendu 10:30-11:00


Kontakte jedinstvenog upravnog odjela možete pronaći OVDJE.

Komunalni red

komunall

Vidiš problem koji se nalazi u domeni komunalnog redara? Kontaktiraj ga odmah putem web aplikacije!

EU projekt

euvaltura

REKONSTRUKCIJA STARE VODOVODNE MREŽE U VALTURI

eu bb

Glasilo Općine Ližnjan

kronike

Ovdje možete preuzeti glasilo Općine Ližnjan.

GIS Portal

gis

Pogledajte prostorni plan, katastar, imena ulica i kućne brojeve...

Meteo Stanica

meteo

Naša prva meteorološka stanica u općini nalazi se na školi, koja već godinama obnavlja svoj eko status i velika mi je čast da kao kumovi škole možemo ovom donacijom, između ostalog, proširiti i djelokrug rada Eko patrole i Eko škole.

Pratite Načelnika na Facebooku

euf