Doprinos razvoju tržišta rada Istarske županije putem EU projekata

Vijeće tržište rada Istarske županije, u čijem radu sudjeluje i HGK – Županijska komora Pula, organizira prezentaciju "Doprinos razvoju tržišta rada Istarske županije putem EU projekata", koja će se održati u srijedu, 15. svibnja, u 10 sati, u ŽK Pula, na adrwsi Carrarina 5.

Tom će se prilikom predstaviti EU projekti usmjereni na tržište rada Istarske županije, u sklopu obilježavanja manifestacije Dani otvorenih vrata EU projekata.

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoj civilnoga društva predstavlja tri projekta – D'Basket, SOS i Resilient, dok će Pučko otvoreno učilište Labin predstaviti projekt ILUS. Diopter –  otvoreno učilište Pula predstavlja projekt Istarska mreža znanja, dok će predstavnici Grada Labina govoriti o projektu Karijerno usmjeravanje nezaposlenih mladih i osnovnoškolaca s područja Labinštine. Pulski Fakultet ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković" predstavlja projekt Atlas te projekt Provedba HKO na razini visokog obrazovanja.
Predstavit će se i projekt REI II (Raising Employment in Istria) čiji je nositelj Istarska županija, a jedan od partnera ŽK Pula. 

Događanje je namijenjeno svima koji žele saznati više o navedenim projektima i mogućnostima sudjelovanja u aktivnostima pojedinih projekata. 

Interes za sudjelovanje potvrđuje se ispunjavanjem online prijave.

Općina Ližnjan

lznjan grb

Adresa: Krasa 7, 52204 Ližnjan
Tel: 052/578-082
Fax: 052/578-002
Mail: opcinaliznjan@liznjan.hr

Radno vrijeme sa strankama:
Ponedjeljak 07:30-10:30
Srijeda 11:00-16:30
Petak 07:30-10:30
Pauza za marendu 10:30-11:00


Kontakte jedinstvenog upravnog odjela možete pronaći OVDJE.

Komunalni red

komunall

Vidiš problem koji se nalazi u domeni komunalnog redara? Kontaktiraj ga odmah putem web aplikacije!

EU projekt

euvaltura

REKONSTRUKCIJA STARE VODOVODNE MREŽE U VALTURI

eu bb

Glasilo Općine Ližnjan

kronike

Ovdje možete preuzeti glasilo Općine Ližnjan.

GIS Portal

gis

Pogledajte prostorni plan, katastar, imena ulica i kućne brojeve...

Meteo Stanica

meteo

Naša prva meteorološka stanica u općini nalazi se na školi, koja već godinama obnavlja svoj eko status i velika mi je čast da kao kumovi škole možemo ovom donacijom, između ostalog, proširiti i djelokrug rada Eko patrole i Eko škole.

Pratite Načelnika na Facebooku

euf