Poziv iznajmljivačima - Sajam turističkih proizvoda posebnih interesa i edukacije

Dragi iznajmljivači, Turističke zajednice južne Istre (TZ Barban, TZ Fažana, TZ Ližnjan, TZ Marčana, TZ Pula i TZ Vodnjan) pozivaju Vas na sajam turističkih proizvoda posebnih interesa i na edukacije koje će se održati u subotu 16.veljače u Domu hrvatskih branitelja u Puli.

Radno vrijeme sajma je od 10:00 do 18:00 sati, a edukacije će biti prema rasporedu u nastavku.

11:00 – 13:00 Diversifikacija – što je to i zašto je bitna?
  • Pet friendly koncept – što je bitno, što kažu istraživanja, koji su trendovi?
  • Turizam za osobe s invaliditetom – preduvjeti, detalji, trendovi, primjeri
  • Eco tourism
  • Bike tourism
Predavači: doc. dr. sc. Marinela Dropulić Ružić , Nedo Pinezić, Milena Radošević (Istarska Županija), Martin    Čotar (Irta d.o.o)

15:00 – 16:15 Rekategorizacija & sinergija
  • Obiteljski smještaj –  što nam donosi novi zakon i kako se prilagoditi re- kategorizaciji?
  • Sinergija dionika u destinaciji - što je/što nije,  što je ključno za postizanje sinergije, sinergija u našoj destinaciji & primjeri dobre prakse
  • Provale u stanove, kuće i vikend kuće – načini izvršenja i zaštita
Predavači: doc. dr. sc. Marinela Dropulić Ružić, Nedo Pinezić, Alica Rosić-Jakupović (voditeljica Odjela   prevencije Policijske uprave istarske)

Na sajmu Vas očekuju razni ponuđači turističkih proizvoda kao i istarski gourmet proizvodi s kojima se možete upoznati, isprobati ali i dogovoriti suradnju za nadolazeću sezonu.

Prijave na edukacije su zbog ograničenog mjesta obvezne. Molimo da svoj dolazak potvrdite najkasnije do 8.2.2018. na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
(prilikom prijave napišite ime i prezime, adresu objekta koji se iznajmljuje i TZ kojemu pripadate )

Podnošenjem prijave dajete svoju suglasnost Organizatoru da u njemu navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje  u svrhu sudjelovanja na edukaciji. Osobni podaci biti će zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim pozitivnim zakonskim propisima i aktima i odlukama Organizatora. 
Osobni podaci prijavitelja brišu se iz evidencije Organizatora nakon završetaka edukacije. Prava koja ima sudionik edukacije u odnosu na Uredbu, kao i ostale obavijesti u svezi s postupanjem s njegovim osobnim podacima može vidjeti na navedenoj web stranici Organizatora.

Općina Ližnjan

lznjan grb

Adresa: Krasa 7, 52204 Ližnjan
Tel: 052/578-082
Fax: 052/578-002
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Radno vrijeme sa strankama:
Ponedjeljak 07:30 - 10:30
Srijeda 13:30 - 16:30
Petak 07:30 - 10:30
Pauza za marendu 10:30 - 11:00


Kontakte jedinstvenog upravnog odjela možete pronaći OVDJE.

Pratite Načelnika na Facebooku