Javni poziv za dodjelu javnih priznanja Općine Ližnjan-Lisignano

Temeljem članka 6. Statuta Općine Ližnjan-Lisignano („Službene novine Općine Ližnjan-Lisignano“ br. 05/09, 01/13, 2A/17) Općina Ližnjan-Lisignano objavljuje Javni poziv za dodjelu javnih priznanja Općine Ližnjan-Lisignano.

Povodom dana Općine Ližnjan-Lisignano, a u svrhu utvrđenja prijedloga zaslužnih osoba glede dodjele javnih priznanja i počasti Općine Ližnjan-Lisignano sukladno odredbama Statuta Općine Ližnjan-Lisignano, objavljuje se poziv kojim se pozivaju mještani s prebivalištem u Općini Ližnjan-Lisignano te pravne osobe sa sjedištem u Općini Ližnjan-Lisignano da podnesu pismeni prijedlog kojim predlažu fizičku ili pravnu osobu za dodjelu javnog priznanja Općine Ližnjan-Lisignano za 2018.g.

Prijedlozi kandidata moraju se dostaviti u pismenom obliku, mora biti potpisan od predlagatelja, obrazložen i po mogućnosti popraćen dokumentacijom kojom se dokazuju navodi iz prijedloga i obrazloženja.  potrebno je dostaviti u roku od 15 dana od dana objave poziva.  Prijedlozi se podnose do petka 16. ožujka 2018. godine i to na adresu: OPĆINA LIŽNJAN-LISIGNANO, Odbor za društvene djelatnosti 52204 Ližnjan, Krasa 7.

Odbor za društvene djelatnosti Općine Ližnjan-Lisignano po isteku roka za podnošenje prijedloga, razmotrit će pristigle prijedloge te iste sa svojim očitovanjem dostavit će Općinskom Vijeću na donošenje konačne Odluke.

OPĆINA LIŽNJAN-LISIGNANO

Općina Ližnjan

lznjan grb

Adresa: Krasa 7, 52204 Ližnjan
Tel: 052/578-082
Fax: 052/578-002
Mail: opcinaliznjan@liznjan.hr

Radno vrijeme sa strankama:
Ponedjeljak 07:30-10:30
Srijeda 11:00-16:30
Petak 07:30-10:30
Pauza za marendu 10:30-11:00


Kontakte jedinstvenog upravnog odjela možete pronaći OVDJE.

Komunalni red

komunall

Vidiš problem koji se nalazi u domeni komunalnog redara? Kontaktiraj ga odmah putem web aplikacije!

EU projekt

euvaltura

REKONSTRUKCIJA STARE VODOVODNE MREŽE U VALTURI

eu bb
eu skola valtura

Glasilo Općine Ližnjan

kronike

Ovdje možete preuzeti glasilo Općine Ližnjan.

GIS Portal

gis

Pogledajte prostorni plan, katastar, imena ulica i kućne brojeve...

Meteo Stanica

meteo

Naša prva meteorološka stanica u općini nalazi se na školi, koja već godinama obnavlja svoj eko status i velika mi je čast da kao kumovi škole možemo ovom donacijom, između ostalog, proširiti i djelokrug rada Eko patrole i Eko škole.

Pratite Načelnika na Facebooku

euf