Održane biciklijade za školarce u sklopu projekta "Bravo za Zdravo"

U petak, 17. studenog 2017., u sklopu projekta "Bravo za Zdravo" Mjesni odbor Šišan-Sissano održao je dvije biciklijade za školarce s područja Ližnjana i Šišana, a u srijedu 22. studenog 2017., održana je biciklijada za školarce s područja Valture i Muntića.

Ukupno je sudjelovalo 100-tinjak djece od I do IV razreda OŠ dr. Mate Demarina Medulin - PO Šišan i PO Ližnjan, OŠ Giuseppina Martinuzzi - PO Šišan te OŠ Šijana - PO Valtura i PO Muntić.

Ruta koju su djeca vozila bila je duga oko 2.5 kilometra, nakon čega su imali okrijepu vodom i voćem, poligon biciklama i razne tjelesne aktivnosti. Nakon toga, drugi dio rute do povratka djece u školu, također je bio duljine od 2.5 kilometara. Mjesni odbor ovim projektom financiranim iz Zaklade za poticanje partnerstva i razvoj civilnog društva iz sredstava Fonda gradova i općina želi potaknuti djecu na zdravu prehranu i tjelesnu aktivnost.

"Hvala školarcima i učiteljicama na sudjelovanju, NIP agenciji na fotografskoj suradnji, Općini Ližnjan-Lisignano na podršci, te DVD-u Ližnjan na osiguranju biciklističkih ruta.", poručili su iz Mjesnog odbora Šišan-Sissano.

Općina Ližnjan

lznjan grb

Adresa: Krasa 7, 52204 Ližnjan
Tel: 052/578-082
Fax: 052/578-002
Mail: opcinaliznjan@liznjan.hr

Radno vrijeme sa strankama:
Ponedjeljak 07:30-10:30
Srijeda 11:00-16:30
Petak 07:30-10:30
Pauza za marendu 10:30-11:00


Kontakte jedinstvenog upravnog odjela možete pronaći OVDJE.

Komunalni red

komunall

Vidiš problem koji se nalazi u domeni komunalnog redara? Kontaktiraj ga odmah putem web aplikacije!

EU projekt

euvaltura

REKONSTRUKCIJA STARE VODOVODNE MREŽE U VALTURI

eu bb

Glasilo Općine Ližnjan

kronike

Ovdje možete preuzeti glasilo Općine Ližnjan.

GIS Portal

gis

Pogledajte prostorni plan, katastar, imena ulica i kućne brojeve...

Meteo Stanica

meteo

Naša prva meteorološka stanica u općini nalazi se na školi, koja već godinama obnavlja svoj eko status i velika mi je čast da kao kumovi škole možemo ovom donacijom, između ostalog, proširiti i djelokrug rada Eko patrole i Eko škole.

Pratite Načelnika na Facebooku

euf