Javni poziv za dostavu prijedloga za izradu proračuna Općine Ližnjan-Lisignano za 2023. godinu

Uključi se u savjetovanje i sudjeluj u kreiranju proračuna Općine Ližnjan – Lisignano za 2023. godinu

Općina Ližnjan-Lisignano želi u proces stvaranja Proračuna uključiti što veći broj zainteresiranih kako bismo zajedno izradili što kvalitetniji prijedlog proračuna.

U cilju povećanja transparentnosti procesa izrade prijedloga proračuna za 2023. godinu i uključivanja šire javnosti da svojim prijedlozima, mišljenjima i preporukama sudjeluju u kreiranju jednog od najvažnijih dokumenata Općine Ližnjan-Lisignano, pozivamo građane i ostalu zainteresiranu javnost da dostave svoje prijedloge projekata i programa za koje smatraju da ih je potrebno provesti na području općine Ližnjan-Lisignano.

Prijave se mogu predati putem on-line obrasca savjetovanja datog u nastavku, poštom na adresu Općine Ližnjan-Lisignano, Krasa 7, 52204 Ližnjan ili na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a zaključno do datuma 30. rujna 2022. godine.

Nakon isteka roka za dostavu prijedloga radni tim i općinske službe će analizirati pristigle prijedloge,  te će se u skladu s financijskim i zakonskim mogućnostima provedbe isti uvrstiti u konačan prijedlog Proračuna Općine Ližnjan-Lisignano za 2023. godinu koji će se uputiti Općinskom vijeću Općine Ližnjan-Lisignano na usvajanje.

Obrazac za sudjelovanje u planiranju i donošenju proračuna

Ime i prezime*
Adresa*
Email *
Predlažem da se u proračun za iduću godinu uvrste sljedeći projekti i/ili programi
Obrazloženje

Slanjem poruke prihvaćate pravila o zaštiti privatnosti i načinu na koji Općina Ližnjan – Lisignano koristi vaše osobne podatke.

Pošalji