Načelnik Ravnić održao prijam za uspješne mlade sportaše s područja Općine

IMG 8108

Načelnik Općine Ližnjan-Lisignano Marko Ravnić primio je svoje sumještane, mlade sportaše, u Općinskoj vijećnici te im uručio prigodna priznanja za sportske uspjehe i promociju Općine Ližnjan-Lisignano u svijetu sporta.

Na svečanom prijemu kod načelnika, za zaslužene sportske uspjehe i ostvarene rezultate, bili su Mia Jadreško, Rafael Ivančić, Petra Balde i Tian Radešić, redom izvrsni mladi sportaši, svaki u svojoj kategoriji. Prijemu je prisustvovao i Ivan Radešić trener atletskog kluba iz Medulina.

„Iznimno sam ponosan što postoje mladi s velikom predanošću sportu te mi je izuzetno drago da mogu ugostiti takve vrhunske sportaše. Zahvalni smo da svojim postignućima promovirate sport, ali i našu Općinu. Čestitam vama i vašim trenerima na dosadašnjim uspjesima, te vam želim puno sreće i zdravlja za nastavak sportske karijere i ostvarenje svih vaših životnih ciljeva“ - rekao je načelnik Marko Ravnić, te obećao potporu u daljem radu i djelovanju u skladu s proračunskim mogućnostima.

Mia Jadreško iz Jadreški kadetkinja članica je Plivačkog kluba Arena te je višestruka prvakinja Hrvatske na 200 leptir, 400 slobodno i 800 slobodno, vice prvakinja na 400 mješovito te je ostvarila i jedno treće mjesto na 200 mješovito.

Rafael Ivančić iz Valturskog polja, mladi junior atletičar član atletskog kluba Medulin, osvajač medalja u više disciplina zlata u kugli na zimskom bacačkom prvenstvu, srebra i bronce u dvorani u bacanju kugle, srebra u disku na zimskom bacačkom prvenstvu i bronce u kladivu na zimskom bacačkom prvenstvu za juniore.

Petra Balde iz Ližnjana osvajačica brončane medalje na zimskom bacačkom prvenstvu za kadetkinje, a Tian Radešić iz Muntića osvajač je brončane medalje u hodanju na stazi u kategoriji mlađeg kadeta. Oboje su mladi atletičari članovi atletskog kluba Medulin.

Općina Ližnjan

lznjan grb

Adresa:
Krasa 7, 52204 Ližnjan
Tel: 052/578-082
Fax: 052/578-002
Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Radno vrijeme sa strankama:
Ponedjeljak 07:30 - 10:30
Srijeda 13:30 - 16:30
Petak 07:30 - 10:30
Pauza za marendu 10:30 - 11:00


Kontakte jedinstvenog upravnog odjela možete pronaći OVDJE.

Pratite načelnika na Facebooku

Copyright © Općina Ližnjan. Sva prava zadržana.