Jadreškanska fešta - 19.05.2018.

U subotu, 19. svibnja 2018., u naselju Jadreški održat će se Jadreškanska fešta popraćena bogatim programom, a to je: turnir u briškuli, potezanje konopa, natjecanje u kuhanju maneštre, za najmlađe veliki Spužva Bob.

Jadreškanska fešta prošle je godine dobila svoj novi datum - kao uvod u sezonu fešta, a prati obilježavanje sv. Fatime koja se slavi 13. svibnja svake godine.
 
Organiziran je i malonogometni turnir starih i mladih Jadreškanaca koji su nekada često obračunavali svoje nogometne vještine. Pozivaju se sve mještanke i mještani koji su vješti u pripremanju domaćega kruha da pokažu svoje znanje - najbolji kruh osvaja posebnu nagradu!

Natjecanjem u kuhanju maneštre svoje će kulinarske vještine odmjeravati mnoge ekipe, a s ciljem da se proda što više porcija - sav prihod ide za humanitarnu akciju "Borba s beštijom". Zato svi u Jadreške na najbolje maneštre!

Jadreškanska fešta je manifestacija koja je ove godine organizirana u suradnji s FB Puljani Humanitarci te se sav prihod donira humanitarnoj akciji pod nazivom "Borba s beštijom",a sve će donacije biti namijenjene za Petru Cukon Sinčić koja se bori s osteosarkomom.

Pokrovitelj manifestacije: Općina Ližnjan-Lisignano
Organizatroi: Mjesni odbor Jadreški i FB Puljani Humanitarci
Sponzori: mesnice "Dames", Čalić d.o.o., B.I.G. MARK d.o.o.

Općina Ližnjan

lznjan grb

Adresa:
Krasa 7, 52204 Ližnjan
Tel: 052/578-082
Fax: 052/578-002
Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Radno vrijeme sa strankama:
Ponedjeljak 07:30 - 10:30
Srijeda 13:30 - 16:30
Petak 07:30 - 10:30
Pauza za marendu 10:30 - 11:00


Kontakte jedinstvenog upravnog odjela možete pronaći OVDJE.

Pratite načelnika na Facebooku

Copyright © Općina Ližnjan. Sva prava zadržana.