Dječji vrtići „Bubamara“ Ližnjan u utrci za nagradu HRT-a

Dječji vrtići "Bubamara" Ližnjan – Scuole dell' infanzia „Coccinella“ Lisignano, područni odjel Šišan-Sissano sudionici su ovogodišnjeg HRT-ova natječaja u okviru projekta "Najljepši školski vrtovi".

Naime, Povjerenstvo za provedbu natječaja u okviru projekta Hrvatske radiotelevizije „Najljepši školski vrtovi“ posjetili su područni odjel vrtića „Bubamara“ u Šišanu koji ih je oduševio drvenom kućicom za igru sa „zelenim“ krovom, što do sada, kako kažu, nigdje nisu vidjeli. Vrtićanci i odgajateljice te jedan odgajatelj također brinu i o stogodišnjoj smokvi, začinskom bilju – zalijevaju ih i čuvaju.

Autorica i mentorica Lidija Komes projekt "Najljepši školski vrtovi" pokrenula je 1994. godine u želji da se djeci koja se nakon ratnih strahota vraćaju svojim domovima i školama omogući da nastavu dožive iz drukčijega kuta. U projekt je od samoga početka uključeno Ministarstvo znanosti i obrazovanja, a pokrovitelji su Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo zaštite okoliša te brojni donatori. Nagrade se dodjeljuju na velikoj svečanosti u studenom, na HRT-u, a glavna je nagrada Zlatna povelja HRT-a u visini od 10.000 kuna, a zatim i srebrna i zelena povelja, nagrada za najljepši vrtić te niz priznanja. Našim vrtićancima želimo puno uspjeha!

Općina Ližnjan

lznjan grb

Adresa:
Krasa 7, 52204 Ližnjan
Tel: 052/578-082
Fax: 052/578-002
Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Radno vrijeme sa strankama:
Ponedjeljak 07:30 - 10:30
Srijeda 13:30 - 16:30
Petak 07:30 - 10:30
Pauza za marendu 10:30 - 11:00


Kontakte jedinstvenog upravnog odjela možete pronaći OVDJE.

Pratite načelnika na Facebooku

Copyright © Općina Ližnjan. Sva prava zadržana.